De kraamperiode is voorbij. En nu…

Aan de lange tijd van voorbereiding op de bevalling en de daarop volgende kraamtijd is een einde gekomen. Ondanks een fijne, of misschien ook minder fijne kraamtijd lijkt het voor veel ouders alsof ze er dan ineens alleen voor staan. Je moet ineens een volleerd ouder zijn, maar hoe doe je dat? Kunnen we dat wel alleen? Hoe moet het nu verder?

De vragen zijn er al vanaf het moment dat je kraamverzorgende afscheid heeft genomen en je alleen met je baby bent.

Hulp van een buurvrouw of vriendin is dan natuurlijk mogelijk, maar wat als een gezin die goede buur helemaal niet kent of heeft en hun vrienden druk zijn met het werk? Een netwerk van vrienden, kennissen, buren of familie is niet altijd vanzelfsprekend.

In een dergelijke situatie kan ’t Prunelleke van grote betekenis zijn.

Je wilt alleen een vraag stellen of wat tips krijgen, net zoals tijdens de kraamperiode bij de kraamverzorgende, of gedurende een aantal weken nog kunnen terugvallen op een deskundig iemand. En de stap naar consultatiebureau / Jeugdgezondheidszorg of huisarts lijkt nog ver weg of best wel eng.

In die gevallen kun je dan bij mij terecht.

Je kunt altijd een afspraak met mij inplannen om kennis te maken. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Dit kan ook al als jullie nog in blijde verwachting zijn! Bel of mail even en ik plan jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Willen jullie weten wie ik ben? Klik dan hier.