Mijn visie

Door mijn eigen ervaringen als jonge moeder en oma en mijn ervaringen in de vele gezinnen waar ik de kraamzorg verleend heb, heb ik gemerkt dat er na de kraamperiode voor de jonge ouders vaak nog een periode van onzekerheid aanbreekt.

Na de bevalling is het belangrijk dat jonge ouders in alle rust kunnen blijven genieten van de baby. Het is vooral nog even wennen aan de nieuwe situatie en het zoeken naar een nieuw evenwicht. Ouders zijn na de kraamperiode ook vaak (nog) op zoek naar een luisterend oor of deskundig advies. Maar dit is er niet altijd..

De kraamzorg, die ondersteuning heeft geboden, blijkt dan vaak toch te kort te zijn geweest. Dat er na de kraamperiode nog behoefte is aan aanvullende zorg heb ik zelf ook gemerkt. Gezinnen waar ik de kraamzorg had gedaan namen nog regelmatig contact met mij op.

Ik vind het belangrijk dat ook na de kraamperiode professionele hulp voor handen moet zijn om de rust en het genieten met de nieuwe baby niet in het gedrang te laten komen. Ook van andere zorgaanbieders merk ik dat er behoefte is aan dit soort hulp. Daarom heb ik besloten mijn schat aan kennis, bekwaamheden en ervaringen op een professionele wijze aan te bieden door de kraamperiode op een unieke wijze te verlengen. Dit door specifiek op het gezin afgestemde zorg, begeleiding en advies aan te bieden.

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze? Klik dan hier.