Even voorstellen

Ik ben Riet Soomers. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, Mark en Ingrid. En met mijn 4 kleinzoontjes voel ik me de gelukkigste oma van de hele wereld. Na het overlijden van mijn man in 1997 heb ik in 2007 mijn huidige partner Gerard leren kennen die zelf ook twee dochters heeft.

Ik ben in het bezit van het diploma kraamverzorgende en (zieken)verzorgende IG. In de 7 jaar dat ik als kraamverzorgende werkzaam was heb ik een schat aan kennis en ervaring op dit gebied opgedaan. Naast mijn werk als kraamverzorgende heb ik ook informatieavonden voor aanstaande ouders verzorgd. Gedurende enkele jaren ben ik als peuterleidster werkzaam geweest. Door mijn werkzaamheden op dit gebied ben ik goed bekend met instanties die een rol spelen tijdens de zwangerschap en na de geboorte van de baby. Hierbij kun je denken aan verloskundigenpraktijken, kraamzorgcentra, huisartsen, consultatiebureaus, lactatiedeskundige, etc.

Mijn menselijke kwaliteiten zoals zorgzaamheid, flexibiliteit, humor, vriendelijkheid en optimisme ondersteunen mij bij de uitvoering van mijn werk.

Is de baby er en zijn jullie op zoek naar raad en daad nĂ¡ de kraamzorg, neem dan gerust contact met mij op.

Wil je meer weten over mijn visie over hulp aan jonge ouders, klik dan hier.